Camperinformatie

Buiten het hoogseizoen, in de maanden oktober t/m maart, is de haven beperkt geopend voor campers omdat 's winters jachten op de parkeerplaats staan gestald waardoor er veel minder plaatsen beschikbaar zijn. Ook het restaurant is dan niet altijd geopend. In deze maanden is de havenmeester alleen 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig. Op de hijsdagen (drie zaterdagen in maart en drie in oktober) is de poort naar de camperplaats gesloten tijdens het hijsen van 8.00 tot 16.00 uur. Informeer dus even bij de havenmeester om teleurstellingen te voorkomen.

Bij uw standplaats is een stroomaansluiting aanwezig. U betaalt 3 euro per dag voor stroomlevering. Wifi is gratis. Ons toiletgebouw is van alle faciliteiten voorzien inclusief wasmachine en droger. Douchen is gratis. Er is een vaste barbecue met picknicktafel aanwezig. Om lekker te eten hoeft u het terrein niet te verlaten. Boven het havenkantoor is Brasserie de Admiraal gevestigd, een gezellig restaurant met een interessante menukaart en een uniek uitzicht over de jachthaven en en Maas.

Naast het normaal gebruikelijke gelden er een paar extra spelregels:

 1. Uw staanplaats is met een nummer aangegeven.
 2. Het is campergasten verboden zich op de steigers te begeven uit hoofde van veiligheid en privacy.
 3. Het gebruik van een barbecue of onze vaste barbecue is toegestaan.
 4. Uw toegangspas is geldig tot de overeengekomen datum.
  U dient bij uw vertrek deze pas in de daarvoor bestemde bus bij de poort te deponeren.
 5. Het actuele campertarief kunt u vinden op www.wsvdemaasvenlo.nl / Informatie / Tarieven.  We hebben graag dat u met PIN betaalt.
 6. Webcams maken op gezette tijden foto's van de haven en de camperplaatsen en deze worden automatisch op onze website geplaatst. Daarnaast zijn er een aantal camera's geplaatst die gebruikt worden voor de beveiliging van het haventerrein. De beelden van deze camera's staan op de monitor in het havenkantoor. Een aantal bevoegde personen van WSV De Maas kan deze beelden via internet real time inzien op hun computer of smart phone. Deze beelden worden gedurende een bepaalde tijd opgeslagen. Wij gaan ervan uit dat onze gasten hier geen bezwaar tegen hebben.
 7. De stortplaats voor het chemisch toilet bevindt zich op het terrein, evenals de vulplaats voor drinkwater.
 8. De grijswatertank kunt u legen aan de buitenzijde langs de weg bij het restaurant.
 9. Huisdieren dienen aangelijnd te zijn. De lijn dient kort te zijn (max. 1,5 m) Gevaarlijke honden dienen een muilkorf te dragen. Uitlaat mogelijkheden zijn buiten de poort ruimschoots aanwezig.
 10. Stilteperiode: van 22.00 uur tot 07.00 uur.
 11. De maximale verblijfsduur bedraagt 2 dagen. Neem contact op met de havenmeester indien u langer wenst te blijven.  
 12. Wij verwachten dat u op de dag van vertrek uw plaats vóór 12.00 uur vrijmaakt en schoon achterlaat.
 13. In de haven mag gevist worden langs de oever aan de overkant van de oefenplas. Op de steigers mag niet gevist worden. Geldige visvergunning is verplicht.

Wij wensen u een prettig verblijf toe.

Real time web analytics, Heat map tracking