De haven van WSV De Maas - voorzieningen

Graag willen wij u van harte welkom heten op de website van onze vereniging. Wij beheren 2 havens, de verenigingshaven bij km raai 111 en de passantenhaven in het centrum van Venlo. Onze jachthavens zijn pas gerenoveerd, waardoor wij u ruime ligplaatsen kunnen aanbieden met meer veiligheid en comfort. De maximale lengte van de schepen voor passanten is 20 m in de verenigingshaven en 15 m in de passantenhaven in het centrum. In de verenigingshaven beschikken we over een  uitstekend geoutilleerd douche- en toiletgebouw. Bovendien hebben wij ook ons clubgebouw geheel gerenoveerd. In  2010 en alle daarop volgende jaren hebben wij de Blauwe vlag in de mast mogen hangen. In de pasantenhaven in het centrum zijn minder voorzieningen. (Geen toiletgebouw en geen drinkwater op de steigers)

Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen in het nieuwe seizoen. Wij bieden als service gratis leenfietsen aan, zodat u de omgeving kunt verkennen. De dorpen Blerick en Grubbenvorst, het rozendorp Lottum, het gezellige Arcen, het kastelendorp Baarlo, het idylisch gelegen Kessel op fietsafstand, zodat u het verblijf in onze haven kunt combineren met leuke uitstapjes.

Het centrum van Venlo ligt op wandelafstand, maar u kunt er ook voor kiezen om met uw boot in het centrum, in de geheel vernieuwde stadshaven te overnachten. Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand. Tussen de beide jachthavens pendelt onze Linssen-boot, genaamd WSVeerke, en in overleg met onze havenmeester kunt u hiervan gebruik maken.

01 - ClubgebouwOok is er boven het havenkantoor het gezellige restaurant De Admiraal waar u voor een goede prijs heerlijk kunt eten, met natuurlijk een voortreffelijk uitzicht op de haven en de Maas.  Kijk voor meer info op www.brasseriedeadmiraal.nl.

In onze haven kunt u van april tot november diesel tanken. Wij verkopen gasflessen. Wij willen u het verblijf in onze haven zo aangenaam mogelijk maken. Vandaar dat wij onze voorzieningen geregeld aanpassen en verbeteren. Voor tips en nieuwe ideeën staan wij altijd open. Neem gerust contact op met onze havenmeester.  Als u op onderstaande afbeelding klikt tonen wij u nadere details over al onze voorzieningen.

Paneel De Maas

pdfInformatiepaneel - WSV De Maas dit informatiebord in PDF format.

Om uw verblijf voor uzelf en voor onze leden aangenaam te laten verlopen gelden er in onze haven ook een aantal specifieke regels en afspraken. Ons reglement watersport kunt u hier inzien.
Real time web analytics, Heat map tracking