Campers

Camper-alleen

Goed nieuws voor camperaars. We zijn weer open!

Camperaars zijn weer welkom op ons jachthaventerrein.  

Bij voorkeur met PIN betalen a.u.b.

Onze havenmeesters zijn telefonisch bereikbaar of per mail; 

+31 (0)6 46 00 56 66     -     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast passanten te water zijn ook camperaars van harte welkom in onze moderne “Blauwe Vlag” accommodatie. Op de met camera's en electronische toegangspoorten beveiligde parkeerplaats zijn 20 camperplaatsen beschikbaar. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die ook de watersporters ter beschikking staan. Er zijn gratis fietsen beschikbaar en in het vaarseizoen kunt u met de havenmeester meevaren naar het gezellige centrum van Venlo. Op het haventerrein is er ook nog een klein speeltuintje met zandbak en div. speelapparaten. 

Allerlei activiteiten in de jachthaven, zeilen, roeien, sloeproeien en het binnenlopen en afmeren van jachten en het scheepvaartverkeer op de Maas kunt u vanaf uw hoger gelegen camperplaats zeer goed bekijken.

U kunt bij ons NIET reserveren. Bij aankomst dient u zich te melden bij de havenmeester. Deze is in het hoofdseizoen aanwezig van 9.00 tot 19.00 uur. Na 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur kunt u toegang tot de haven krijgen door u aan te melden in het restaurant boven het havenkantoor. Buiten het hoofdseizoen, in de maanden oktober, november en maart, is de haven beperkt geopend voor campers omdat 's winters jachten op de parkeerplaats staan gestald waardoor er veel minder plaatsen beschikbaar zijn. Ook het restaurant is dan niet altijd geopend. In deze maanden is de havenmeester alleen 's morgens van 10.00 tot 12.00 uur aanwezig. Op de hijsdagen (drie zaterdagen in maart en drie in oktober) is de poort naar de camperplaats gesloten tijdens het hijsen van 8.00 tot 16.00 uur. In december, januari en februari is de haven gesloten voor campers. Informeer dus even bij de havenmeester om teleurstellingen te voorkomen.

Bij uw standplaats is een stroomaansluiting aanwezig. Vanaf medio september tot april rekenen we een toeslag van 2 euro per dag voor elctriciteit. De rest van het seizoen is electriciteit gratis. Wifi is gratis. Ons toiletgebouw (het Badhoes) is van alle faciliteiten voorzien inclusief wasmachine en droger. Douchen is gratis. Er is een vaste barbecue met picknicktafel aanwezig. Om lekker te eten hoeft u het terrein niet te verlaten. Boven het havenkantoor is Brasserie de Admiraal gevestigd, een gezellig restaurant met een interessante menukaart en een uniek uitzicht over de jachthaven en en Maas.

Om uw verblijf voor uzelf en voor onze leden aangenaam te laten verlopen gelden er in onze haven ook een aantal specifieke regels en afspraken. Deze regels en afspraken kunt u lezen in ons reglement campers dat u hier kunt inzien.
Real time web analytics, Heat map tracking