Campers

Camper-alleen

Goed nieuws voor camperaars. We zijn weer open!

Camperaars zijn weer welkom op ons jachthaventerrein.  

Bij voorkeur met PIN betalen a.u.b.

Onze havenmeesters zijn telefonisch bereikbaar of per mail; 

+31 (0)6 46 00 56 66     -     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naast passanten te water zijn ook camperaars van harte welkom in onze moderne “Blauwe Vlag” accommodatie. Op de met camera's en electronische toegangspoorten beveiligde parkeerplaats zijn 20 camperplaatsen beschikbaar. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die ook de watersporters ter beschikking staan. Er zijn gratis fietsen beschikbaar en in het vaarseizoen kunt u met de havenmeester meevaren naar het gezellige centrum van Venlo. Op het haventerrein is er ook nog een klein speeltuintje met zandbak en div. speelapparaten. 

Allerlei activiteiten in de jachthaven, zeilen, roeien, sloeproeien en het binnenlopen en afmeren van jachten en het scheepvaartverkeer op de Maas kunt u vanaf uw hoger gelegen camperplaats zeer goed bekijken.

U kunt bij ons NIET reserveren. Bij aankomst dient u zich te melden bij de havenmeester. Deze is in het hoofdseizoen aanwezig van 9.00 tot 19.00 uur. Na 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur kunt u toegang tot de haven krijgen door u aan te melden in het restaurant boven het havenkantoor.

Ook kunt u tot 22.30 uur uur het 06 nummer dat aan de poort bij het havenkantoor hangt bellen om binnen gelaten te worden. 

Real time web analytics, Heat map tracking