Wifi voorziening WSV De Maas Venlo

Wifi-icon 300x134E-mail ophalen, weersvoorspellingen opzoeken, touristische informatie raadplegen ... geen probleem.

In onze verenigingshaven kunnen onze leden en onze gasten gratis over WiFi beschikken op de boot of in de camper. Via onze website krijgt u door middel van een aantal links toegang tot een veelheid aan toeristische informatie. Bovendien kunt u voor onderhoud of reparatie van uw boot of camper een aantal bedrijvenpagina's raadplegen.

Om het gebruik van internet voor onze leden en voor onze gasten zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een WiFi reglement opgesteld.

Dit reglement kunt u lezen door hier te klikken.

N.B.: Voor de leden van WSV de Maas geldt het volgende: Om een aanvraag in te dienen voor toegang tot het WiFi-netwerk dient u eerst in te loggen en vervolgens naar deze pagina te gaan.

Welkom op onze website

Jan JoostenWSV De Maas is opgericht in 1931. De vereniging kan verschillende takken van de watersport aan de ruim 300 leden bieden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u veel informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor de motorbootvaarders, inclusief de snelle motorboten, de zeilers, de roeiers en de sloeproeiers.

Maar ook de passanten die in onze jachthavens willen afmeren of gasten die met de camper ons willen komen bezoeken kunnen op onze website de voorzieningen in de havens vinden zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft kunnen verkennen.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Wilt u lid worden van WSV De Maas, bent u op zoek naar een ligplaats of heeft u interesse in de roeisport? Via de website vindt u relevante informatie en kunt u direct contact met ons op nemen of u aanmelden als lid.

Wij wensen u veel plezier met uw digitale bezoek aan onze vereniging en onze havens en hopen dat u op een plezierige en effectieve wijze de gewenste informatie kunt krijgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Joosten