Ligplaatsmutaties i.v.m. steigerbouw 2021-10-02

Beste (motorboot en zeilboot) leden,

Om deze winter de G-, H-, en K-steiger te kunnen vervangen, zullen alle boten aan die steigers die nièt op de kant gaan, tijdelijk een andere plek moeten krijgen. Die plekken gaan ontstaan als ook op andere steigers boten de kant op gaan. Die hijsdagen zijn 16, 23 en 30 oktober.

We hebben een schema gemaakt wanneer welke plek op die andere steigers vrijkomt en welke boot daar dan in de winter komt te liggen. Dat schema is nog aan verandering onderhevig omdat het nauw samenhangt met het schema van de hijsdagen. We gaan het daarom als volgt organiseren:

- als je een boot hebt op de G-, H- of K-steiger en je boot in het water blijft, krijg je enkele dagen van te voren per e-mail bericht wat je nieuwe plek wordt en wanneer deze vrijkomt. Je hebt dan ongeveer een week de tijd om je boot te verplaatsen naar die nieuwe plek. De uiterste datum staat in die mail.

- om de boel te laten passen zal incidenteel ook een boot op een van de andere steigers tijdelijk een andere plek krijgen. Ook daarover krijgt diegene dan tijdig bericht.

- omdat de L-steiger afhankelijk van stroom vanuit de G-, H- en K-steiger, zal er deze winter geen walstroom zijn op de L-steiger. De leden die dat betreft hebben daar al een mail over gehad. De leden die zich daarop hebben gemeld krijgen ook een andere plek in de haven en krijgen daarover dus ook apart bericht. 

- De G- H- en K-steigers zijn heel snel na 30 oktober (laatste hijsdag) niet meer toegankelijk omdat er dan al planken uit de steigers worden gehaald.

De periode dat zich dit alles afspeelt is van 9 oktober a.s. (eerste mails worden verstuurd) tot enkele dagen na 30 oktober (laatste hijsdag). Hou dus je mail in de gaten en reageer s.v.p. snel, mocht dat nodig zijn. Deze e-mail krijg je van Frank Evers, lid ligplaatscommissie,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij coördineert de verplaatsingen en je kunt ook voor vragen hierover bij hem terecht. In die mail krijg je ook informatie over de walstroom op je tijdelijke nieuwe plek.

Je zult begrijpen dat die ene boot die nog blijft liggen, het hele proces kan vertragen. We rekenen daarom op ieders medewerking en flexibiliteit, mocht er onverhoop toch op het laatste moment iets anders nodig zijn. 

Met hartelijke groet,

de ligplaatscommissie,
Martin, Pieter, Frank.

Welkom op onze website

Jan JoostenWSV De Maas is opgericht in 1931. De vereniging kan verschillende takken van de watersport aan de ruim 300 leden bieden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u veel informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor de motorbootvaarders, inclusief de snelle motorboten, de zeilers, de roeiers en de sloeproeiers.

Maar ook de passanten die in onze jachthavens willen afmeren of gasten die met de camper ons willen komen bezoeken kunnen op onze website de voorzieningen in de havens vinden zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft kunnen verkennen.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Wilt u lid worden van WSV De Maas, bent u op zoek naar een ligplaats of heeft u interesse in de roeisport? Via de website vindt u relevante informatie en kunt u direct contact met ons op nemen of u aanmelden als lid.

Wij wensen u veel plezier met uw digitale bezoek aan onze vereniging en onze havens en hopen dat u op een plezierige en effectieve wijze de gewenste informatie kunt krijgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Joosten

Voorzitter

WSV De Maas

Meer artikelen...

Real time web analytics, Heat map tracking