Iets in het water gevallen?

Wanneer u onverhoopt verlegen zit om een duiker om de in het water gevallen spullen weer boven water te krijgen, kunt u contact opnemen met dhr. Sjoerd van Lier (tel. 06-29116066). De kosten zijn 25 euro per duik (geen garantie op succes).

Corona Update 25 juni 2020

Corona update, 25 juni 2020
Beste WSV leden,
We mogen weer gaan sporten! 
Zoals gisteravond aangekondigd door de regering gaat er per 1 juli a.s. een versoepeling van de coronamaatregelen in, d.w.z. dat alle binnen- en buitensporten weer actief mogen worden beoefend. Voor de WSV sporters en Notos-roeiers betekent dit dat we eindelijk weer kunnen gaan (sloep)roeien, zeilen en waterskiën. We hoeven tijdens de sportactiviteiten geen afstand meer te bewaren, maar wel blijft het belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door de deelnemers ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden. Ook moeten de hygiënevoorschriften van het RIVM blijven worden nageleefd. Veel plezier!
Namens het WSV bestuur,
Theo Franse, Secretaris

Nieuws over Verplaatsing Jachthaven

Ut-Veerke-pendelbootIn de nieuwsbladen verschijnen geregeld artikelen die hierop betrekking hebben. We gaan ze verzamelen en voor u beschikbaar stellen. 

Wilt u nog meer weten over toekomstplannen etc., dan kunt u dit vinden in het volgende lijvige document (boekje):  pdf Notitie (44.17 MB) pdf Kansrijke Perspectieven (44.17 MB)           jachthaven-verplaatst

U kunt meer te weten komen via de volgende link naar de website van de commissie MER:   Toekomstschets Maasoever Venlo-Velden  en via:  Omroep Venlo

Real time web analytics, Heat map tracking