Welkom op onze website

Jan JoostenWSV De Maas is opgericht in 1931. De vereniging kan verschillende takken van de watersport aan de ruim 300 leden bieden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u veel informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor de motorbootvaarders, inclusief de snelle motorboten, de zeilers, de roeiers en de sloeproeiers.

Maar ook de passanten die in onze jachthavens willen afmeren of gasten die met de camper ons willen komen bezoeken kunnen op onze website de voorzieningen in de havens vinden zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft kunnen verkennen.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Wilt u lid worden van WSV De Maas, bent u op zoek naar een ligplaats of heeft u interesse in de roeisport? Via de website vindt u relevante informatie en kunt u direct contact met ons op nemen of u aanmelden als lid.

Wij wensen u veel plezier met uw digitale bezoek aan onze vereniging en onze havens en hopen dat u op een plezierige en effectieve wijze de gewenste informatie kunt krijgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Joosten

WSV De Maas

Campers

Camper-alleen

Goed nieuws voor camperaars. We zijn weer open!

Camperaars zijn weer welkom op ons jachthaventerrein.

Bij voorkeur met PIN betalen a.u.b.

Onze havenmeesters zijn telefonisch bereikbaar of per mail;

Naast passanten te water zijn ook camperaars van harte welkom in onze moderne “Blauwe Vlag” accommodatie. Op de met camera's en electronische toegangspoorten beveiligde parkeerplaats zijn 20 camperplaatsen beschikbaar. U kunt gebruik maken van alle faciliteiten die ook de watersporters ter beschikking staan. Er zijn gratis fietsen beschikbaar en in het vaarseizoen kunt u met de havenmeester meevaren naar het gezellige centrum van Venlo. Op het haventerrein is er ook nog een klein speeltuintje met zandbak en div. speelapparaten.

Allerlei activiteiten in de jachthaven, zeilen, roeien, sloeproeien en het binnenlopen en afmeren van jachten en het scheepvaartverkeer op de Maas kunt u vanaf uw hoger gelegen camperplaats zeer goed bekijken.

U kunt bij ons NIET reserveren. Bij aankomst dient u zich te melden bij de havenmeester. Deze is in het hoofdseizoen aanwezig van 9.00 tot 19.00 uur. Na 19.00 uur tot uiterlijk 21.00 uur kunt u toegang tot de haven krijgen door u aan te melden in het restaurant boven het havenkantoor.

Ook kunt u tot 22.30 uur uur het 06 nummer dat aan de poort bij het havenkantoor hangt bellen om binnen gelaten te worden.