Introductie Waterski en Wakeboarden

name="Introductie waterski en wakeboarden"]

De Skiboot

Welkom op de site van Waterski en Wakeboard club ‘t Speerke

Na het succesvolle seizoen 2018 gaat ’t Speerke in 2019 verder met waterski en wakeboard activiteiten.

Wil je er aan mee gaan doen, dan kan dit UITSLUITEND via de volgende link: aanmelden ski- en wakeboarden

Houd deze site in de gaten, want begin 2019 kun je hier alle informatie vinden zoals de tarieven en de data wanneer de activiteiten plaatsvinden.

Heb je vragen of wil je vooraf meer weten stuur dan even een mail. We zouden het heel leuk vinden als je lid wordt, zodat ook jij kunt genieten van een prachtige watersport!

Groeten, Wim en Ruud

Deelnamekosten Waterskiën en Wakeboarden

skiboot

Bij de instructie wordt er natuurlijk rekening gehouden met niveau en leeftijd.
Een dagdeel watersport wordt met ongeveer 3 – 5 deelnemers gehouden en een individuele rit duurt ongeveer 15 – 25 minuten in totaal; dit kunnen ook meerdere kortere ritten zijnSinds mei 2018 bestaat er bij WSV de Maas ook gelegenheid tot waterskiën en wakeboarden. We hebben de beschikking over onze eigen boot ’t Speerke met schippers en de instructeurs.

, afhankelijk van het verloop op dat dagdeel.

Er is een waterski reglement dat wordt overhandigd aan alle deelnemers.

Deelnamevoorwaarden voor WSV leden, hun partner en gezinsleden tot 18 jaar:

Je hebt al een lidmaatschap van WSV de Maas en bent dus verzekerd.
Je meldt je aan voor het waterskiën of wake boarden via de website of op onderstaand email adres, waarna er contact met je wordt opgenomen.

Losse ritten strips zijn verkrijgbaar voor €22,50 bij de havenmeester.

Deelnamevoorwaarden voor niet-leden van WSV de Maas:

Eerst moet  je je als verenigingslid aanmelden voor WSV de Maas via de website; hiermee ben je automatisch  verzekerd.

Het WSV lidmaatschap kost jaarlijks € 65 voor volwassenen en € 32,50 voor jeugdleden (< 18 jaar).

Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen. Je krijgt een toegangspasje en kunt gebruik maken van de verenigingsfaciliteiten.

Als nieuw lid krijg je een gratis proefrit en daarna kun je losse ritten strips voor €22,50 aanschaffen.

Heb je zelf materiaal zoals wetsuit, surfpak, ski´s of wakeboard dan kun je die zelf meenemen.

Zo niet, dan zorgen wij ervoor.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, mail ons en je krijgt z.s.m. antwoord.

Watersport app: ´t Speerke
Facebook: Watersport Venlo op de Maas