De Stadshaven De Weerdsprong

Graag willen wij u van harte welkom heten op de website van onze vereniging. Wij beheren 2 havens, de verenigingshaven bij km raai 111 en de passantenhaven in het centrum van Venlo. De maximale toegestane lengte van de schepen is 15 m in de passantenhaven en er zijn minder voorzieningen. (Geen toiletgebouw en geen drinkwater op de steigers)

Laat u verrassen en kom eens een kijkje nemen in het nieuwe seizoen. De dorpen Blerick en Grubbenvorst, het rozendorp Lottum, het gezellige Arcen, het kastelendorp Baarlo, het idylisch gelegen Kessel op fietsafstand, zodat u het verblijf in een van onze havens kunt combineren met leuke uitstapjes.

Het centrum van Venlo ligt pal aan de vernieuwde stadshaven (passantenhaven). Gezellige, levendige terrasjes treft u aan op de kade en in de gezellige binnenstad van Venlo op 100 meter afstand. 

Wij willen u het verblijf in onze haven zo aangenaam mogelijk maken. Vandaar dat wij onze voorzieningen geregeld aanpassen en verbeteren. Voor tips en nieuwe ideeën staan wij altijd open. Laat uw reactie gerust achter bij onze havenmeester

Om uw verblijf voor uzelf en voor onze leden aangenaam te laten verlopen gelden er in onze haven ook een aantal specifieke regels en afspraken. Ons reglement watersport kunt u Reglement Stadshaven Weerdsprong

Real time web analytics, Heat map tracking