Watersport - Roeien

Toon #
Weblink Roei-informatie 625
Weblink Roeien.nl

Nieuwe, moderne website over roeien.

945
Weblink Roeiblad.nl

Deel je roei-ervaringen met alle roeiers. Toertochten, wedstrijden, alles ertussenin: het kan een plaatsje op de website krijgen. Stuur je verhaal op naar ons, info@roeiblad.nl. Doe er wel foto's bij, anders wordt het zo saai. En dan niet van die kleine foto's, daar kunnen we niks mee. Na een redactionele controle laten we je weten of we je verhaal plaatsen, en dan vind je het via deze pagina.

524
Weblink Speedcoaches met GPS

De nieuwe Speedcoaches met GPS (met of zonder hartslagmeting) zijn bijzonder nauwkeurig en in iedere boot te gebruiken zonder impellers of draden. Ze passen op alle bestaande NK houders, of kunnen met de bijgeleverde elastische band gemakkelijk worden bevestigd aan de boot.

612
Weblink Toerroeien

De roeisport is vooral bekend van het zo snel mogelijk van A naar B varen, maar velen zijn onbekend met het feit dat je ook gewoon recreatief kan roeien. Omdat hierover op internet weinig wordt geschreven heb ik besloten om hierover een blog te beginnen. Hiermee deel ik mijn ervaringen met recreatief roeien en hoop ik anderen te inspireren ook hun ervaringen te gaan delen.

604
Weblink Drooog.nl, de vereniging voor indoorroeiers.

Hier brengen we alle informatie voor sporters op een roeimachine bij elkaar. Daarbij kunnen we niet zonder jouw hulp. Experts, forummoderators en schrijvers zijn van harte welkom. Registreer of login en deel jouw ervaringen.

572
Real time web analytics, Heat map tracking