Examens en uitslagen Roeien Venlo

Henk ergometerOp de roeiersvergadering van 2 september 2014 werd een uiteenzetting gegeven van de plannen die er voor de deur staan. Een van de belangrijkste zaken werd het invoeren van roeiniveaus, om mede hierdoor de leden te stimuleren naar een hoger niveau te groeien en om het vormen van roeiteams te bevorderen. De examencommissie heeft veel tijd gestoken in het samenstellen van dit reglement. We gaan er vanaf 5 oktober mee aan de slag en worden de eerste theorie-examens afgenomen. Vervolgens is er op de eerste zondag van de maand gelegenheid om het praktijk- en/of theorie-examen af te leggen.

De exameneisen kun je vinden op de volgende link:   pdf (4.21 MB) Exameneisen en Roeireglement  Je dient dit ducument door te nemen om aan de exameneisen te kunnen voldoen.

OVERZICHT EXAMENLIJST

Zoals in vorige berichten gemeld, dien je een theorie-examen roeien af te leggen om te mogen roeien/sturen. Dit examen kun je afleggen op elk gewenst moment. De praktijk-examens worden afgenomen op elke éérste zondag van de maand. De theorie- en praktijk-examens die tot nu toe zijn afgenomen en de volledige bijgewerkte lijst kun je via de volgende link inzien en eventueel uitprinten..  Roei- en Stuurniveaus 1-6-2017 utslagen

Het verheugd ons u te melden dat we er weer twee gediplomeerde stuurlieden bij hebben. nml. de Heren Ooms en Donne die bij Hans van der Laan geslaagd zijn voor het stuurexamen. 

Via de volgende link kom je op een website waar alle oefeningen zichtbaar zijn.: https://www.youtube.com/watch?v=r0JLlr-uPDk

We hebben nog opnames gemaakt van de roei-instructiedag op 25 juni, die je hier kunt bekijken.

Real time web analytics, Heat map tracking