Limburg-Boat-Race 2018

Dames- en Herenacht van WSV De Maas deed mee aan de Limburg Boat Race 2018

Op zaterdag 1 juli werd voor de negende maal de Limburg Boat Race geroeid op de Maas in Maastricht. Een race over 5,5 km voor dames en heren achten, vergelijkbaar met de boat race op de Thames tussen Oxford en Cambridge.

Dit jaar ging de winst naar de dames en heren-roeiteams van MWC.

Herenteam LBROp de foto het herenroeiteam van Venlo

De uitslagen:

Heren: MWC 20.24/ Venlo 21.53 / Aeneas 23.13

Dames: MWC 22.18 / Venlo 23.12

We deden nu voor de vierde maal mee en de achterstand wordt kleiner maar als de Venlose heren acht serieus mee wil doen voor de overwinning dan is er de komende maanden heel veel werk aan de winkel. Er zal veel meer getraind moeten worden en vooral ook veel vaker als team in de acht.

Roei-info algemeen

Mascha 6 7 1

Accommodatie

De vereniging is gevestigd in het havengebied van Venlo en heeft de beschikking over een royale loods waarin de boten zijn ondergebracht. Tevens is hierin een aparte afdeling welke dienst doet als roeihonk en kleedruimte. (zie foto hiernaast) Verder is er op het terrein een kantine met bar, kleedruimtes, douche en toilet. Ook beschikken we over een werkplaats voor onderhoud en reparaties aan de vloot. Bij de bouw en het onderhoud van een en ander spelen de leden een belangrijke rol.

Er wordt verwacht mee te helpen aan onderhoud en herstel van het materiaal.

Roeitrainingen

Vanaf 1 november 2017 gaan de winter-roeitijden in. er wordt niet meer in de avonduren gevaren, De trainingen vinden plaats op alle dagen van de week. Bekijk hiervoor onze Sportplanner.

Maak gebruik van de aangeboden roeigelegenheden en meld je aan wanneer je wenst te roeien in de daarvoor speciaal aangelegde Sportplanner. Hierin kun je zien wie er op welke dag aan het roeien gaat. Ook kun je hierin aangeven wanneer jij wenst/komt roeien.!!!

Niet vergeten dus.... invullen  HIER.

Wanneer je alles wilt weten over roeien, klik dan op de volgende link, waardoor je op een site beland waarop alles over roeien te vinden is:   roeitrainingen in beeld

Ook hebben we een site voor de Studenten uit onze omgeving. Deze vind je hier:   Studenten-roei-site Venlo