Waterskiën en Wakeboarden

skiboot

Bij de instructie wordt er natuurlijk rekening gehouden met niveau en leeftijd.
Een dagdeel watersport wordt met ongeveer 3 – 5 deelnemers gehouden en een individuele rit duurt ongeveer 15 – 25 minuten in totaal; dit kunnen ook meerdere kortere ritten zijn.

Sinds mei 2018 bestaat er bij WSV de Maas ook gelegenheid tot waterskiën en wakeboarden. We hebben de beschikking over onze eigen boot ’t Speerke met schippers en de instructeurs.

Er is een waterski reglement dat wordt overhandigd aan alle deelnemers.

Deelnamevoorwaarden voor WSV leden, hun partner en gezinsleden tot 18 jaar:

Je hebt al een lidmaatschap van WSV de Maas en bent dus verzekerd.
Je meldt je aan voor het waterskiën of wake boarden via de website of op onderstaand email adres, waarna er contact met je wordt opgenomen.

Losse ritten strips zijn verkrijgbaar voor €22,50 bij de havenmeester.

Deelnamevoorwaarden voor niet-leden van WSV de Maas:

Eerst moet  je je als verenigingslid aanmelden voor WSV de Maas via de website; hiermee ben je automatisch  verzekerd.

Het WSV lidmaatschap kost jaarlijks € 65 voor volwassenen en € 32,50 voor jeugdleden (< 18 jaar).

Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen. Je krijgt een toegangspasje en kunt gebruik maken van de verenigingsfaciliteiten.

Als nieuw lid krijg je een gratis proefrit en daarna kun je losse ritten strips voor €22,50 aanschaffen.

Heb je zelf materiaal zoals wetsuit, surfpak, ski´s of wakeboard dan kun je die zelf meenemen.

Zo niet, dan zorgen wij ervoor.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, mail ons en je krijgt z.s.m. antwoord.

Watersport app: ´t Speerke
Facebook: Watersport Venlo op de Maas