Deelnamekosten Waterskiën en Wakeboarden

08092014samsung 362Beste watersporters,

Na de zeer succesvolle open dag op 5 mei jl. gaat het waterskiën en wakeboarden, met onze eigen nieuwe boot van WSV de Maas van start.
De “waterski en wakeboardcommissie”, de schippers en de instructeurs zijn er klaar voor.
Om het allemaal veilig te laten verlopen zijn er reglementen opgesteld die de deelnemers vooraf krijgen.
Met de planning en indeling wordt rekening gehouden met het niveau en leeftijd.
Een dagdeel watersport wordt met ongeveer 3 – 5 deelnemers gehouden en een sessie/rit voor jou duurt ongeveer 15 – 25 minuten in totaal, dit kunnen ook meerdere kortere ritten zijn, afhankelijk van het verloop op dat dagdeel.

Deelnamekosten voor ”Ligplaatshouders en hun partner en gezinsleden tot 18 jaar”:
- geen lidmaatschapsgeld, want men is al lid van WSV de Maas (dus verzekerd)
- aanmelden via de mail van de contactpersoon, rest gaat dan vanzelf
- wil men net als het roeien en zeilen actief en veelvuldig waterskiën/wakeboarden dan kun je “sportlid” worden voor € 135,00/jaar inclusief een rittenkaart met 7 ritten.
- als die rittenkaart opgemaakt is dan kun je een nieuwe kopen met 4 ritten voor € 100,00

Deelnamekosten voor niet (sport)leden van WSV de Maas:
- lidmaatschap aangaan bij WSV de Maas, via de website, (dan ben je automatisch verzekerd en krijg je een toegangspasje en kun je gebruik maken van de douches enzovoorts)
Jaarlijks € 65,00 volwassenen en € 32,50 tot 18 jaar
- aanmelden via de mail van de contactpersoon, rest gaat dan vanzelf
- rittenkaarten met 4 ritten voor € 100,00, kunnen aangeschaft worden bij de havenmeester,
als die rittenkaart opgemaakt is dan kun je een nieuwe kopen.

Heb je zelf materiaal zoals wetsuit, of een surfpak, of ski´s of wakeboard dan kun je die zelf meenemen. Heb je dat niet dan zorgen wij daar uiteraard voor.
In de jachthaven zijn douche- en omkleedmogelijkheden.

Heb je vragen of wil je vooraf meer weten stuur dan even een kort mailtje dan hopen we snel dat je meegaat en ook kunt genieten van een prachtige watersport.

Watersportapp: ´t Speerke
Facebook: Watersport Venlo op de Maas