Waterskiën en Wakeboarden

skiboot

Sinds mei 2018 biedt WSV De Maas de mogelijkheid tot waterski en wakeboard les.

Met een Correct Craft Air Nautique 210 brengen we je de basis beginselen bij van deze sport. Bij de instructie wordt er rekening gehouden met niveau en leeftijd. Kinderen en volwassenen, sporthelden of beginners; iedereen nodigen wij uit om kennis te maken met deze geweldige sport!

Ook ervaren watersporters kunnen wij een leuke tijd garanderen.

Heb je zelf materiaal zoals wetsuit, surfpak, ski´s of wakeboard dan mag je deze zelf meenemen. Indien dit niet zo is hebben wij deze te leen.

En een individuele rit duurt maximaal 20 minuten. Je gaat met enkele personen de Maas op en bent daardoor een tijdje onderweg. Door COVID-19 kunnen we maximaal met 1 instructeur en een gezin of twee personen eropuit.

Al lid van WSV de Maas:

Alle leden die kennis willen maken met deze tak van watersport nodigen wij uit voor een beginners les, een losse les kost € 22,50.  Je bent al verzekerd omdat je al lid bent.

Nog geen lid van WSV de Maas:

Het is mogelijk om twee losse proeflessen af te nemen á € 25,-. Na deze twee proeflessen kun je beslissen of je lid wordt; een lidmaatschap kost € 65,- per jaar (jeugdleden tot 18 jaar € 32,50 pjr.).

Lid worden van WSV De Maas kan via deze link: Aanmelden lidmaatschap.

Nadat je je hebt aangemeld krijg je als nieuw lid een gratis les en daarna zijn lessen mogelijk á € 22,50. Na je online aanmelding nemen wij contact met je op en ontvang je een toegangspasje en kun je gebruik maken van de overige verenigingsfaciliteiten.

Heb je vragen of wil je vooraf meer weten stuur dan een mail.

Groeten Tessa, Wim en Ruud

Facebook: Speerke_venlo