Introductie motorboot varen

Venlo is een ideale uitvalsbasis voor de plassen bij Roermond aan de zuidzijde en het Leukermeer aan de noordzijde en een prima stopplaats voor de schipper op doorreis om te bunkeren of uit te rusten en te genieten van al het moois dat Noord-Limburg te bieden heeft.

In de verenigingshaven zijn 195 ligplaatsen beschikbaar voor schepen tot 15 meter lengte. Daarnaast zijn er gastensteigers voor schepen tot 20 meter. WSV De Maas beheert de in 2012 geheel vernieuwde stadshaven vlakbij het gezellige centrum van Venlo. Hier kunnen 30 boten met een maximale lengte van 15 meter afmeren. Tussen de twee jachthavens pendelt in het seizoen onze motorboot WSVeerke, en gasten mogen meevaren. In onze haven kan voor een scherpe prijs diesel getankt worden. Boven het havenkantoor ligt een uitstekend en gezellig restaurant met een zeer mooi uitzicht over de haven en de Maas. 

Onze havenmeesters staan klaar om u indien nodig te helpen en zullen hun uiterste best doen om uw verblijf in Venlo zo aangenaam mogelijk te maken. 

Real time web analytics, Heat map tracking