Najaarshijsdagen 2019

Pieter WinterBeste medewatersporters

Het minder mooie weer dit jaar moeten we voor lief nemen (mijn ervaring in noord Nederland ), het seizoen al weer gedeeltelijk voorbij is en de planning voor de hijsdagen er weer zijn.

De datums zijn zoals eerder al aangegeven op 19 en 26 oktober 2 november.

De regels bij het aanmelden blijven gelijk als altijd, die zich het eerst meld is zeker van een bok.

Houd er rekening mee dat we voor het te water laten van de boten in 2020 maar 2 hijsdagen willen inplannen. Er zal minimaal 14 dagen tussen de 2 hijsdagen zitten. Je kunt dus aangeven of je vroeg of laat te water wilt gaan. Als er teveel mensen zich aanmelden voor dezelfde hijsdag zal ook hierbij de eerst zich aangemelde leden voorrang hebben. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een andere hijsdag te bespreken met de hijscommissie die zal dan overleggen wat de mogelijkheden zijn.

De hijsclub

Wiel Mart Martin Piet Kees Hay Theo Ton en Pieter

Het hiervoor gemaakte aanmeldingsformulier vindt u  HIER