Elfstedentocht 2020

Heb jij ook altijd al eens mee willen doen met de Elfstedentocht en wil je ook een fel begeerd kruisje ontvangen, geef je dan nu op voor de Elfstedenroeimarathon. In het Hemelvaartweekend van vrijdagavond 22 mei tot en met zaterdag 23 mei 2020 wordt deze mooie tocht geroeid. Een tocht met een lengte van 210 kilometer, die in 24 etappes variërend van 8 tot 10 kilometer wordt geroeid in 24 uur. Wij roeien in een C2X+. Ook in 2020 willen wij kijken of het ons lukt om met een club leden mee te doen. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt bekeken wat haalbaar is. Om deel te kunnen nemen moet je beschikken over een goede conditie (minimaal 10 kilometer in 1 uur roeien), mentale doorzettingskracht (opgeven is geen optie, tenzij de gezondheid in gevaar komt), goed stuurmansschap (ook in het donker), natuurlijk goed kunnen roeien en er geen moeite mee hebben om 24 uur wakker te blijven. Wil je graag meegaan maar niet willen of kunnen roeien, er is ook begeleiding nodig. Zoals het besturen van een bus (de roeiers naar de wisselplaatsen brengen en de stempelposten afrijden), verzorgen van de catering, aanmoedigen van de roeiers, helpen bij de wisselplaatsen, kaart lezen of navigeren etc. Ook hierbij wordt van je verwacht dat je 24 uur wakker kunt blijven. Daarom blijven we ook zaterdag in Leeuwarden en overnachten in de buurt. Zondag keren we weer huiswaarts. De kosten voor een roeier zijn ongeveer € 230,00 en voor de begeleiding € 65,00. Dit is inclusief alle kosten.
Ongeldige invoer
Please let us know your email address.
Vink gewenste aan
Please let us know your message.
NOTE: (*) gemarkeerde velden zijn verplicht in te vullen!