Registration
Aanvraag lidmaatschap
* This Field is required
* This Field is required Information for: Email : Please enter a valid e-mail address. A confirmation email will be sent to this address upon registration.
* This Field is required
* This Field is required Information for: Password : Please enter a valid password.  No spaces, at least 6 characters and contain lower and upper-case letters, numbers and special signs
* This Field is required Information for: Verify Password : Please enter a valid password.  No spaces, at least 6 characters and contain lower and upper-case letters, numbers and special signs

SPORTLEDEN:

LIGPLAATS:

* This Field is required

Your image will be resized if needed to a maximum dimension of 400 pixels width x 300 height automatically, but your image file should not exceed 500 KB.

Select file

By clicking "Register", you certify that you have the right to distribute this photo and that it does not violate the Terms and Conditions.

Wilt u de volgende documenten sturen naar secretaris@wsvdemaasvenlo.nl of per post naar WSV De Maas, Jachthavenweg 50, 5928 NT VENLO:

• een kopie van uw identiteitsbewijs
  • een kopie van het aankoopbewijs van uw boot
  • voor speedboten: een kopie van het registratiedocument
  • een kopie van de verzekeringspolis
  • een recente foto van uw boot

Door deze aanvraag te verzenden verklaart u dat u bovenstaande gegevens naar waarheid hebt ingevuld. WSV De Maas houdt zich het recht voor bij leden die een boot hebben deze na te meten. Nadat u deze aanmelding heeft verstuurd ontvangt u een e-mail. U dient in deze e-mail op de registratielink te klikken ter bevestiging.

Als u zich aanmeldt als roeilid, sloeproeilid, zeillid of ski- wakeboardlid, wordt uw lidmaatschap direct toegekend. In overige gevallen krijgt u binnenkort een uitnodiging voor een intakegesprek. U wordt uitgenodigd nadat wij bovenstaande documenten van u hebben ontvangen. Zodra u lid bent, kunt u inloggen op deze website.

Anti-spam; zet de plaatjes op de juiste manier tegen elkaar !
* This Field is required Required field | Information for: ? : Field description: Move mouse over icon Information: Point mouse to icon