Welkom op onze website

WSV de Maas is opgericht in 1931. De vereniging biedt ruimte aan verschillende takken van watersport aan haar ruim 300 leden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en ligt 3 km ten noorden van het centrum van Venlo. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en ligt in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor motorbootvaarders, inclusief die van snelle motorboten, zeilers, roeiers en sloeproeiers.

Ook passanten die in onze jachthavens willen afmeren of campergasten kunnen op onze website informatie vinden over de voorzieningen in onze havens zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en zich informeren over al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Wilt u lid worden van WSV De Maas Venlo, bent u op zoek naar een ligplaats of heeft u interesse in de roeisport? Via de website vindt u relevante informatie en kunt u direct contact met ons op nemen of u aanmelden als lid.

Wij wensen u veel plezier met uw digitale bezoek aan onze vereniging en onze havens en hopen dat u op een plezierige en effectieve wijze de gewenste informatie kunt krijgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Joosten

Voorzitter

Laatste Nieuws

Vlaggetjes Openingstocht 2024

Datum: 29 februari 2024  -  Categorie: (Motor)boten
Vlaggetjes Openingstocht 2024  - de haven van bestemming wordt Wanssum - inschrijving op havenkantoor, vanaf zaterdag 9 maart - inschrijving sluit op 30 april - eigen bijdrage contant betalen bij inschrijving - e...

Voorjaars-ALV - 2024

Datum: 23 januari 2024  -  Categorie: Algemeen
WSV de Maas Venlo Voorjaars-ALV – 5 april 2024 Locatie: Brasserie de Admiraal Aanvang: 20:00 uur

De nieuwe steigers in aanbouw

Datum: 04 februari 2023  -  Categorie: Algemeen
Er wordt hard gewerkt om de nieuwe stegers geplaatst te krijgen. Een groep van vrijwilligers, onder leiding van onze vakmensen heeft deze taak op zich genomen. Het eerste resultaat ziet u hier.  

Mooder Maas roeit MPM 2022

Datum: 07 november 2022  -  Categorie: Sloeproeien
Mooder Maas roeide ook de laatste wedstrijd van het seizoen 2022, MPM (Muiden Pampus Muiden). Tijdens de prijsuitreiking werden wij verrast doordat wij als eerste team de nieuwe prijs: "de Ron Leen Bokaal" gewonnen he...

Activiteiten

2024 Activiteit
5 april
vrijdag
20:00 Voorjaars-ALV 2024
Brasserie de Admiraal
6 april
zaterdag
09:30 Algemene Ledenpoetsdag
Jachthaven
20 april
zaterdag
Openingstocht WSV de Maas 2024
Jachthaven