• Motorboot
 • Zeilen
 • Roeien
 • Sloeproeien

Welkom op onze website

Jan JoostenWSV De Maas is opgericht in 1931. De vereniging kan verschillende takken van de watersport aan de ruim 300 leden bieden. Onze verenigingshaven heeft 200 ligplaatsen en is 3 km beneden Venlo-centrum gelegen. De stadshaven heeft 30 ligplaatsen voor passanten en is gelegen in het centrum van Venlo.

Op onze website kunt u veel informatie aantreffen over de activiteiten van WSV De Maas voor de motorbootvaarders, inclusief de snelle motorboten, de zeilers, de roeiers en de sloeproeiers.

Maar ook de passanten die in onze jachthavens willen afmeren of gasten die met de camper ons willen komen bezoeken kunnen op onze website de voorzieningen in de havens vinden zodat ze hun verblijf optimaal kunnen voorbereiden en al het moois dat Venlo en omgeving te bieden heeft kunnen verkennen.

WSV De Maas wil voor u een uitstekende gastheer zijn. Onze havenmeesters staan klaar om u te ontvangen en ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in Venlo.

Wilt u lid worden van WSV De Maas, bent u op zoek naar een ligplaats of heeft u interesse in de roeisport? Via de website vindt u relevante informatie en kunt u direct contact met ons op nemen of u aanmelden als lid.

Wij wensen u veel plezier met uw digitale bezoek aan onze vereniging en onze havens en hopen dat u op een plezierige en effectieve wijze de gewenste informatie kunt krijgen.

Met vriendelijke groet,

Jan Joosten

Voorzitter

WSV De Maas

Corona-update 2021-01-12

Alleen samen houden wij corona onder controle !

De coronamaatregelen behelzen voor  onze sporters:

 1. Enkel solo-zeilen is nog toegestaan.
 2. Sloeproeien en roeien in meermansboten niet is  toegestaan.
 3. In skiffs mag er nu niet meer geroeid worden vanwege het winterseizoen.
 4. In de loods mag er niet meer op de ergo’s getraind worden, in de buitenlucht wel op de vereiste 1.5 m afstand met max. 2 pp.
 5. Ga je sporten, schrijf je dan in op de Sportsplanner met vermelding van activiteit en begin- en eindtijd, zodat dit voor de anderen duidelijk is.
 6. De Roei blijft gesloten als verblijfs- en omkleedlokaal.
 7. Neem te allen tijde de gepaste hygiëne- en afstandsvoorschriften in acht. Denk ook aan het schoonhouden van materialen.
 8. Niet douchen, etc. Ga na de training direct naar huis.

De overheidsvoorschriften zullen tot 9 februari 2021 van kracht blijven.

Theo Franse, secretaris WSV de Maas Venlo

Scheepsbewegingen over de hele wereld

ScheepsbewegingenWil je de scheepsbewegingen van alle bekend staande schepen over de hele wereld kunnen volgen, neem dan eens een kijkje op de volgende website. Ook uw schip kan in deze lijst opgenomen worden indien u zich hiervoor aanmeld en de juiste apparatuur aan boord heeft.

Hier kun je uitgebreide informatie vinden over zowat alle zaken die de (beroeps)vaart betreffen. Op deze startpagina links beneden, zijn de AIS scheepsbewegingen rondom de haven van WSV De Maas weergegeven.

Wifi voorziening WSV De Maas Venlo

Wifi-icon 300x134E-mail ophalen, weersvoorspellingen opzoeken, touristische informatie raadplegen ... geen probleem.

In onze verenigingshaven kunnen onze leden en onze gasten gratis over WiFi beschikken op de boot of in de camper. Via onze website krijgt u door middel van een aantal links toegang tot een veelheid aan toeristische informatie. Bovendien kunt u voor onderhoud of reparatie van uw boot of camper een aantal bedrijvenpagina's raadplegen.

Om het gebruik van internet voor onze leden en voor onze gasten zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een WiFi reglement opgesteld. Dit reglement kunt u lezen door hier te klikken.

N.B.: Voor de leden van WSV de Maas geldt het volgende: Om een aanvraag in te dienen voor toegang tot het WiFi-netwerk dient u eerst in te loggen en vervolgens naar deze pagina te gaan.

Brasserie "De Admiraal"

Onze Jachthaven beschikt over een uitstekend restaurant. Vanaf het terras en vanuit het restaurant kunt genieten van een prachtig uitzicht over onze haven en de Maas.

De mogelijkheden die het restaurant te bieden heeft vindt u Naar website De Admiraal

Real time web analytics, Heat map tracking