• Motorboot
  • Zeilen
  • Roeien
  • Sloeproeien

KIKA donatie-actie

Logo rond 1

Op zondag 19 mei nemen Venlonaren van diverse lokale verenigingen, organisaties en bedrijven deel aan een grootse Armada op de Maas om zo kinderkanker de wereld uit te roeien.

Deze dag staat in het teken van KiKaRow rondje NL. De tocht wordt samen met alle Nederlandse roeiverenigingen georganiseerd om € 500.000 bijeen te brengen voor de LATER-studie in het Prinses Maxima Centrum, het nationale kinderoncologisch centrum in Utrecht. (zie: www.kikarow.nl)

De KikaRowers worden door de Venlose Armada om 14:00 uur bij de sluis in Belfeld verwelkomd en begeleid naar de jachthaven in Blerick waar zij om 15.30 uur arriveren. Deze vloot wordt gevormd door boten van Waterscouting Belletable Stella-Maris, WSV De Maas, Kanovereniging De Viking, de Reddingsbrigade Venlo en scheepswerf Smits. Gedurende de hele tocht is er muzikale ondersteuning van Joeks kapel De Kleppers. Foto Kino Linders zal vanaf een van onze boten een mooie foto impressie maken van deze dag.

U bent van harte welkom om de Armada mee te beleven als passagier op een van de plezierjachten van WSV De Maas met een gesponsord hapje en drankje; dit tegen een vergoeding van €40,- per persoon. Het bedrag gaat volledig naar Kikarow.

20190419Websitefacebook

Volg de Armada van de sluis bij Belfeld naar de jachthaven in Blerick en geniet van dit schouwspel onder het genot van een drankje en hapje op de terrassen van Jochumhof, Maes 21, Viking Kanovereniging, Sur Meuse, IJssalon Fantastico en bij het festival Feel The 50s op de Kop van de Weerd. 

In de jachthaven van Blerick is er een feestelijk onthaal door burgemeester Scholten. Pure Ingredients trakteert u op een heerlijk stukje pizza of een hamburger tegen kleine vergoeding voor KikaRow. Voor de kinderen zijn er attracties.

Als afsluiting van deze mooie dag is er om 18:00 uur een Captains Dinner bij Brasserie de Admiraal in de jachthaven van Blerick. Zestig procent van uw bijdrage in de kosten hiervoor gaat naar Kikarow.

U kunt zich opgeven voor de verschillende activiteiten via mail

  1. 1. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.:  onder vermelding van KikaRow-plezierjacht of KikaRow-Kano of KikaRow-Captains Dinner. Vermeld in de mail ook uw telefoonnummer en het aantal deelnemers voor de betreffende activiteit.

Of via een van de volgende links:

Meevaren als passagier op onze plezierjachten:

https://swingby.app/kika-motorboot-varen/ 

Vaar mee in een 10 persoons kano:

https://swingby.app/kika-row/

Het Captains Dinner: 

https://swingby.app/kika-captain-diner/

Indien u er op 19 mei niet bij kunt zijn en toch een bijdrage wilt leveren aan dit mooie doel, kan dat via WSV De Maas, rekeningnummer IBAN: NL34ABNA0484092804, o.v.v. ‘Kikarow’.

Wij zorgen ervoor dat alle bijdragen direct bij KikaRow terecht komen.

Volg ons ook via facebook

https://www.facebook.com/VikingVenlo

https://www.facebook.com/waterscoutingvenlo

https://www.facebook.com/wsvdemaasvenlo

Real time web analytics, Heat map tracking