Zeillessen 2018

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

2010-Ophoven-2Leren zeilen bij WSV De Maas Venlo

Als je op een leuke en eenvoudige manier de beginselen van het zeilen wilt leren, bent je bij ons aan het goede adres. Samen met je partner, vrienden of het hele gezin, alles is mogelijk. De zeilinstructies beginnen vanaf juni om 18.30 uur. En je krijgt zeilles van een ervaren instructeur.

Wil je hieraan meedoen, meld je dan aan via het volgende formulier: Aanmelden zeillessen

De lessen worden gegeven in een Valk. De grote stabiliteit, de geringe diepgang en de ruime kuip maken dat de Valk een ideale toer- en lesboot is.

De zeillessen zijn uitsluitend voor de leden en adspirant-leden van WSV De Maas.

Het programma is primair gericht op het leren zeilen. Onze instructeurs hebben een volledige opleiding gehad en kunnen je het zeilen perfect uitleggen, maar je kunt ook zelf met de instructeur afspreken wat je belangrijk vindt om te leren. Of misschien kun je al een beetje zeilen, maar wil je nog iets meer zekerheid. Meld je aan en stap in de boot.

Watersportvereniging De Maas Venlo ligt aan de Jachthavenweg 50 in Venlo/Blerick.