Zeillessen 2018

2010-Ophoven-2Leren zeilen bij WSV De Maas Venlo

Als je op een leuke en eenvoudige manier de beginselen van het zeilen wilt leren, bent je bij ons aan het goede adres. Samen met je partner, vrienden of het hele gezin, alles is mogelijk. De zeilinstructies beginnen vanaf juni om 18.30 uur. En je krijgt zeilles van een ervaren instructeur.

Wil je hieraan meedoen, meld je dan aan via het volgende formulier: Aanmelden zeillessen

De lessen worden gegeven in een Valk. De grote stabiliteit, de geringe diepgang en de ruime kuip maken dat de Valk een ideale toer- en lesboot is.

De zeillessen zijn uitsluitend voor de leden en adspirant-leden van WSV De Maas.

Het programma is primair gericht op het leren zeilen. Onze instructeurs hebben een volledige opleiding gehad en kunnen je het zeilen perfect uitleggen, maar je kunt ook zelf met de instructeur afspreken wat je belangrijk vindt om te leren. Of misschien kun je al een beetje zeilen, maar wil je nog iets meer zekerheid. Meld je aan en stap in de boot.

Watersportvereniging De Maas Venlo ligt aan de Jachthavenweg 50 in Venlo/Blerick.

Zeilen: iets voor jou?

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Zeilboot alleen in kleur grootWatersportvereniging De Maas biedt sinds enkele jaren zeillessen aan. Van begin april tot oktober verzorgt de vereniging zeillessen in onze eigen haven en op de Maas. WSV De Maas heeft twee polyvalken in bezit. Twee ideale open kielboten waar drie personen tegelijk zeilles in kunnen krijgen. De zeillessen worden gegeven op elke niveau en tempo. Van beginner tot de gevorderde zeiler hebben we zeillessen op maat.

Alle WSV De Maas leden kunnen zeillessen volgen. De zeillessen worden gegeven door zeilers binnen onze vereniging met ruime zeilervaring. In overleg met de zeilinstructeur wordt afgesproken in welke frequentie gezeild wordt. Meestal is dit in het weekend of in de avonduren. In het voorjaar worden er woensdagavondwedstrijden georganiseerd waar vrijwel alle zeilers binnen de vereniging aan mee doen. Uiteraard kunnen ook zeilcursisten hier aan deelnemen.

Aanmelden zellessen kun je hier:  aanmelden zeillessen

Ben je geheel nieuw in de zeilwereld? Wil je kennis maken met deze sport? Vul dan het volgende formulier in;  Aanvraag introductie zeilen

ANWB Standaardlijst voor zeilboten

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Om veilig en goed te kunnen varen met uw zeiljacht, heeft de ANWB een z.g. Standaardlijst samengesteld van de spullen die minimaal aan boord van een zeiljacht zouden moeten zijn. De volledige lijst vindt u onder DEZE link, waar u deze kunt downloaden.