Wifi voorziening WSV De Maas Venlo

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Wifi-icon 300x134E-mail ophalen, weersvoorspellingen opzoeken, touristische informatie raadplegen ... geen probleem.

In onze verenigingshaven kunnen onze leden en onze gasten gratis over WiFi beschikken op de boot of in de camper. Via onze website krijgt u door middel van een aantal links toegang tot een veelheid aan toeristische informatie. Bovendien kunt u voor onderhoud of reparatie van uw boot of camper een aantal bedrijvenpagina's raadplegen.

Om het gebruik van internet voor onze leden en voor onze gasten zo goed mogelijk te laten verlopen hebben we een WiFi reglement opgesteld.

Dit reglement kunt u lezen door hier te klikken.

N.B.: Voor de leden van WSV de Maas geldt het volgende: Om een aanvraag in te dienen voor toegang tot het WiFi-netwerk dient u eerst in te loggen en vervolgens naar deze pagina te gaan.