Roeicommissie

De roeicommissie van WSV De Maas bestaat uit de volgende leden:

• Jan Joosten, voorzitter roei-afdeling
  • Jos van de Ven, secretaris
  • Henk Hovens, public relations
  • Gijs Frencken, materiaalcommissaris en instructeur
  • Jan Gielen, materiaalcommissaris
  • Anne Everdij, Sloeproeien
  • Maike Joosten, public relations
  • Christian Günther, Jeugdtrainingen/examinator
  • Bert van Hoogen, roei-instructeur/examinator

De roeiafdeling van WSV De Maas geeft bijna dagelijks roei-trainingen. Ook organiseren we voor onze leden toer-tochten in binnen- en buitenland en binnenkort gaan we wedstrijden houden, zowel individueel als in teamverband.

De roeilessen worden in de maanden april tot november meestal om 19.00 uur en op zondagmorgen om 9.30 uur gegeven. In de wintermaanden wordt er alleen overdag geroeid. Nadere informatie is te vinden op de Mijn Sportplanner.

De roeitijden kun je vinden in de activiteitenkalender elders op de site.

Sloeproeitrainingen worden het gehele jaar door op dinsdag- en donderdagavond en op zondagmorgen gehouden.

Om deel te nemen is het vereist dat je de zwemkunst meester bent. Kleding: sportkleding, eenvoudige gympies.

Mocht je interesse hebben in het Roeien of Sloeproeien, meld je dan aan via dit formulier

De aankondiging verscheen onder andere in pdf Persbericht: Roeien op de Maas